Top 3 Rucsacuri De Business By Mark Ryden România

Top 3 Rucsacuri De Business By Mark Ryden România

Top 3 Rucsacuri De Business By Mark Ryden România

 

Vremurile se schimbă și cum România se aliniază din ce în ce mai mult cu moda Europeană, începem să ne descotorosim de cutumele comunismului. Nu mai suntem blocați în timp din punct de vedere formal. Acum putem adopta o ținută mai casual la birou și să aruncăm cravata care ne strângea de gât în fiecare luni dimineață.

În același timp putem să aruncăm și vechea servietă, atât de incomod de cărat și neîncăpătoare. E momentul să spunem bun venit rucsacurilor de business. Acestea ne pot ușura drumul înspre muncă și înapoi acasă. Însă nu orice rucsac se preteaza unui mediu de de birou. La Mark Ryden România avem soluția perfectă pentru îmbunătățirea zilelor dumneavoastră de lucru sau a călătoriilor de afaceri.

Este vorba despre linia noastră de rucsacuri de business care îmbină comoditatea unui rucsac cu aspectul profesional al unei serviete pentru a vă face să arătați formal într-un stil casual și tineresc. Mai jos găsiți recomandările noastre pentru top 3 cele mai bune rucsacuri de business din gama noastră. Acest top nu este aranjat pe baza unui criteriu de departajare. Toate trei modelele sunt bune pentru situații și persoane diferite, așa că puteți alege cel care vi se potrivește cel mai mult nevoilor și stilului dumneavoastră.

rucsac businessrucsac business

  1. Rucsacul Compacto Pro

Pentru cei care au nevoie doar de un laptop micuț și o tabletă că să își facă treaba, rucsacul Compacto Pro este ideal. Este îngust, are un compartiment pentru laptop de 15,6” și altul mai mic pentru tabletă, iar portul USB de încărcare extern va asigura energie pentru întreaga zi. Are și un buzunar exterior pentru lucrurile mici de care aveți nevoie peste zi, cum este badge-ul, stick-urile de memorie sau mouse-ul.

Confecționat din poliester impermeabil Oxford, este ideal pentru a vă ține electronicele și documentele ferite de apă în zilele ploioase când trebuie să faceți naveta.

Designul este unul cu colțuri rotunjite, care se potrivește atât ținutei de vara cât și cea a anotimpului rece, iar culoarea neagră se asortează oricărei vestimentație.

 rucsac business

  1. Rucsacul Pathrato 17,3”

Dacă dimensiunile slim ale primului rucsac din acest top nu sunt pentru dumneavoastră, atunci poate aveți nevoie de unul ceva mai spațios. Pathrato III este ideal pentru cei care au nevoie de laptopuri mari, cu un compartiment de 17,3” și cu împărțitor de plasa ideal pentru organizarea lucrurilor.

Materialul este de asemenea impermeabil, vine echipat cu sisteme de bureți care distribuie greutatea în mod egal pe tot spatele, iar designul de pe partea ce are contact cu corpul este construit în așa fel încât să permită un flux de aer, astfel ferindu-vă de petele de transpirație de pe cămașă din zilele calde. Aspectul este unul colțuros, masculin, și se potrivește de minune unui mediu de lucru mai formal.

 rucsac business

  1. Lockme II

Atunci când vreți comoditatea unui rucsac dar nu vreți să renunțați la compartimentarea unei serviete, rucsacul antifurt Lockme II este alegerea perfectă. Acesta se deschide exact ca o servietă, dar arată ca un rucsac business-casual. În plus, sistemul antifurt dispune de un lacăt cu cifru. Împărțitorul din interior vine cu compartimente pentru laptop și pentru tabletă, în timp ce oferă extra spațiu pentru haine de schimb, camera foto, și compartimentare specială pentru instrumente de birou, documente și alte lucruri mărunte de care aveți nevoie pentru a vă face treaba. 

Toate aceste caracteristici fac din rucsacul Lockme II o alegere bună pentru călătoriile de afaceri. Căptușeala din poliester îl face impermeabil, are un cadru solid care permite depozitarea documentelor fără a le îndoi, iar portul USB asigură energie pentru întreaga zi.

Așadar, acestea sunt cele trei rucsacuri de business pentru cele mai întâlnite nevoi. Fie că lucrați light și aveți nevoie de un rucsac slim, fie că vreți ceva mai mare și mai bărbătesc, sau poate aveți nevoie de un rucsac pentru călătorii de afaceri, la Mark Ryden România venim cu soluția perfectă.

 rucsac business