Rucsacul Ideal Pentru Călătoriile De Afaceri

Rucsacul Ideal Pentru Călătoriile De Afaceri

Lockme II: Rucsacul Ideal Pentru Călătoriile De Afaceri

Atunci când sunteți pus în situația de a pleca într-o călătorie de afaceri pentru două sau trei zile, aveți o alegere grea de făcut. Pe de o parte, o călătorie de afaceri înseamnă pe lângă electronicele și documentele de care aveți nevoie și împachetarea câtorva haine și a unor obiecte de igienă personală, ceea ce necesită spațiu. Pe de altă parte, înseamnă și deplasări multe, înspre și de la aeroport, la diferitele locuri de întâlnire și la hotel.

bobby lock 2

Servietă sau un troler rezolva problema spațiului, atât de bine încât mai rămâne puțin loc liber în ele. Însă sunt foarte incomode când vine vorba de mobilitate și viteză, să nu mai menționăm confortul și siguranță scăzută pe care le au.

Însă Mark Ryden România vine cu soluția ideală pentru oamenii productivi care sunt mereu în delegație. Am adus și la noi în țară un produs care arată profesionist și care îmbină utilitatea unui troler cu comoditatea unui rucsac. Este vorba despre Lockme II, rucsacul antifurt ideal pentru călătorii în scop de afaceri. Iar mai jos puteți citi despre specificațiile care fac din acest rucsac unul perfect pentru profesionistul în mișcare.

 

Siguranță Sporită

Încă din numele său, rucsacul Lockme II te anunță că este unul care îți va ține lucrurile în siguranță. În primul rând prin sistemul antifurt cu cifru de care dispune. Iar acest mecanism antifurt de închidere nu este unul de slabă calitate pe care să va chinuiți să îl deschideți, cum se întâmplă în cazul majorității trolerelor. Cele trei rotițe ale combinației se mișcă ușor iar mecanismul de prindere blochează fermoarele. În plus, materialul din care este făcut nu doar că este rezistent la apă, ferindu-va lucrurile de stricăciunile pe care o zi ploioasă le poate aduce, dar este și rezistent la tăieturi, astfel că nimeni nu va putea să pătrundă în el cu lama unui cuțit.

 

Rucsacul 2 în 1

Atunci când urmează să luați parte la o întâlnire de afaceri, nu se pretează să întrați într-un local select cu în rucsac pe umeri. Tocmai de aceea, rucsacul antifurt Lockme II de la Mark Ryden România vine cu un mâner lateral și cu sistem de prindere discretă a curelelor, astfel încât atunci când sunteți pe punctul de a vă întâlni cu cineva, să îl puteți da jos din spate și să îl țineți în mâna că pe o servietă normală.

 

Design și Imagine

Designul acestui rucsac este principalul atu care îl face potrivit pentru o situație mai formală și profesională. Este simplu, negru sau cu opțiunea unor elemente de gri, este dreptunghiular cu colțuri rotunjite și aspect minimal și se potrivește oricărei ținute.

Că veni vorba de ținută, știm cât de important este aspectul perfect al acesteia în timpul unei călătorii de afaceri. Acest rucsac vă ajută în două moduri pentru a arăta cât mai bine. În primul rând este vorba de designul peretelui din spate care întră în contact cu hainele dumneavoastră. Acest design este unul care permite aerului să circule iar bureții sunt din material 3D Pore, ceea ce înseamnă o combinație ideală împotriva petelor de transpirație. Celălalt mod prin care va ajută este compartimentul pentru haine, cu cadru rigid care vă poate ține hainele într-o poziție ce previne șifonarea.

 

Alte specificații care vă vor ajuta în timpul călătoriilor de afaceri sunt compartimentarea diversificată, care permite o organizare a electronicelor și documentelor de care aveți nevoie, mânerele și bretelele de calitate cu cusături rezistente, pentru a nu avea surpriză neplăcută de ceda atunci când alergați prin aeroport, dar și portul de încărcare USB care va va ține conectat pe tot parcursul zilei.

În același timp, rucsacul antifurt Lockme II nu este unul exclusiv pentru călătorii. Acesta se pretează și navetei zilnice între birou și casă, dar și cursurilor de la facultate. Iar calitatea superioară garantată de Mark Ryden România înseamnă că nu va trebui să va cumpărați alt rucsac în anii ce urmează.