Rucsacul Antifurt Ideal Pentru Bicicliști

Rucsacul Antifurt Ideal Pentru Bicicliști

Bobby Lock: Rucsacul Antifurt Ideal Pentru Bicicliști

Când vine vorba de navetă, nu toată lumea alege mașina, metroul, autobuzul sau tramvaiul. Unii aleg să se deplaseze mai liber și mai activ. Iar pentru cine face drumul între birou și acasă pe două roți, rucsacul este o necesitate. Dar asta nu înseamnă că trebuie să renunțați la confort, siguranță și o compartimentare adecvată. Există multe tipuri de rucsacuri specializate pentru mersul pe bicicletă, însă nici unul nu se pretează unui mediu formal și profesionist cum este biroul.

De aceea aveți nevoie de soluția oferită de Mark Ryden România, iar această soluție vine sub forma rucsacului antifurt Bobby Lock. Acest rucsac se potrivește de minune atât bicicliștilor cât și celor care aleg trotineta electrică. Robust și cu elemente de siguranță ideale pentru electronicele dumneavoastră, poate fi un rucsac de încredere pentru strecuratul în trafic. Să detaliem specificatiile acestui rucsac.

 rucsac pentru biciclisti

Antifurt și Anti-ploaie

Principalul aspect de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un rucsac în care să va țineți electronicele în timp ce pedalati este capacitatea acestuia de a le ține uscate în cazul în care plouă. Materialul de PVC și căptușeală de poliester din care sunt făcute Bobby Lock sunt impermeabile. Lucrurile dumneavoastră vor fi în siguranță. În plus, acest material este și rezistent la pete, așa că stropi de noroi ce mai sar uneori de pe asfalt nu îl vor murdari. Tot ce trebuie să faceți este să îl ștergeți cu un șervețel umed și va arată curat pentru a doua zi de navetă.

Pe lângă faptul că materialul nu permite infiltrarea apei în compartimente, designul este unul gândit cu o înclinație ce conduce apă departe de corp, astfel încât să nu curgă înspre haine.

Deși pe bicicletă puteți fi mai greu pradă hoților, este bine să fiți în siguranță. Cu sistemul antifurt Bobby Lock, lucrurile dumneavoastră vor fi la loc sigur. Acest sistem cu cifru este unul de calitate, care nu cedează și permite învârtirea roților cu ușurință, oferind acces rapid la lucrurile dumneavoastră.

 

Sistem de Prindere

Curelele modelului Bobby Lock de la Mark Ryden România sunt special făcute să muleze tot rucsacul pe spatele dumneavoastră. Buretele din zonele de contact nu numai că asigura confort, dar este dintr-un material care permite aerului să circule, astfel încât nu o să ajungeți transpirat la birou că după o zi la muncile câmpului.

Iar cusăturile, cataramele de reglare și curelele sunt de înalta calitate, astfel că stresul pus pe ele în timpul pedalatului nu le va face să cedeze.

 

Compartimentare

Fiind un rucsac conceput special pentru electronice, acesta are compartimente speciale atât pentru laptopul, tabletă și instrumentele de birotică de care aveți nevoie, cât și pentru alte gadgeturi precum telefon, căști, tastatură aparat foto, dar și pentru documente. În același timp, acesta prezintă un cadru încorporat solid, ceea ce înseamnă că în eventualitatea neplăcută a unei căzături, lucrurile din rucsac vor fi ferite de șocul impactului.

Sistemul de deschidere este unul complet pe trei părți, asemănător unei serviete, astfel încât puteți să organizați conținutul în compartimente cu ușurință. Este practic un mini birou pe care îl puteți purta în spate. Pe lângă compartimentul principal, acesta prezintă și buzunare laterale pentru lucrurile mărunte, dar și unul pentru o baterie externă, ce se poate conecta la sistemul de încărcare USB de care dispune.

 

Așadar, în zilele însorite de vară, dar și în cele instabile de primăvară și toamnă, când ploaia poate apărea din senin, puteți avea încredere în rucsacul Bobby Lock de la Mark Ryden atunci când alegeți bicicletă sau trotinetă în detrimentul mașinii sau al transportului public.