Rucsacul Ideal Pentru Doamne Și Domnișoare

Rucsacul Ideal Pentru Doamne Și Domnișoare

Perfecto X: Rucsacul Ideal Pentru Doamne Și Domnișoare

 

Părerea multora este că un rucsac nu se potrivește pentru ținută unei doamne sau domnișoare. Însă ca în cele mai multe cazuri, părerea celorlalți nu ar trebui să conteze. În special când la mijloc vorbim despre confortul dumneavoastră, dar și despre siguranța lucrurilor dumneavoastră.

rucsac dama perfecto xmark ryden perfecto x

Indiferent dacă lucrați în cadrul unei corporatii, sunteți studentă sau pur și simplu aveți nevoie de un laptop în activitățile zilnice, căratul lui poate fi o povară atunci când nu alegeți un rucsac. Însă este un lucru de înțeles. Nu orice rucsac se potrivește cu stilul și rafinamentul unei femei. Asta până acum, pentru că la Mark Ryden România avem produsul perfect care vine ca soluție pentru toate femeile active ce au nevoie să își care electronicele comod și în siguranță, fără a renunta la imagine.

Este vorba despre noul nostru produs Perfecto X, care vine cu toate specificațiile de care reprezentantele sexului frumos au nevoie. În paragrafele ce urmează vă vom descrie acest rucsac pentru a vă putea convinge că este o alegere perfectă pentru nevoile dumneavoastră.

 

Compartimentare

Poate cel mai important aspect atunci când alegeti un rucsac este compartimentarea. Perfecto X vine cu trei compartimente principale, astfel încât diferitele categorii de lucruri pe care le cărați să nu fie îngrămădite în același loc ca într-un sac.

Compartimentul pentru electronice prezinte partajare specială pentru diferitele gadgeturi de care aveți nevoie peste zi. Acesta poate acomoda un laptop de 15,6”, o tabletă, dar are prindere specială pentru o tastatură externă și un cadru solid care să protejeze electronicele și eventualele documente. În același timp, acest buzunar are o deschidere completă pe trei părți, asemănătoare unei valize, care poate face accesul la gadgeturi și depozitarea lor mult mai ușoară, dar și mult mai sigură, eliminând posibilitatea de a le scapă și deteriora.

 

Cel de-al doilea compartiment, la fel de încăpător, este unul cu deschidere superioară. Acesta este ideal pentru lucruri precum haine de schimb, pachet cu mâncare, și alte obiecte de mărime medie pe care nu le-ați vrea în contact cu electronicele dumneavoastră. Peretele dintre acest compartiment și cel de electronice este unul impermeabil, astfel încât nu există riscul unei situații neplăcute.

Iar cel de-al treilea compartiment este cel mic, pentru toate mărunțișurile de care aveți nevoie peste zi. Este ideal atât pentru instrumente de birou, stick-uri de memorie și cartele de acces, dar și pentru micile machiaje de care o femeie are nevoie peste zi. Rucsacul prezintă pe lateral și un compartiment pentru sticlă de apă.

 

Design și Confort

Când vine vorba despre aspect, designul acestui rucsac îl face ideal pentru doamne și domnisoare. Unghiurile rotunjite și aspectul fin se potrivește cu trupul și vestimentație unei femei. În același timp, culoarea neagră, care se asortează la orice, îl face ideal pentru orice ținută.

Un alt aspect important este sistemul de bretele și bureți ai rucsacului. Pe lângă faptul că împart greutatea pe tot spatele, nepunanad stres pe umeri și coloană, bureții care intră în contact cu corpul sunt dintr-un material ce permite pielii să respire, astfel eliminând riscul petelor de transpirație care pot ruina o ținută.

 

Pe lângă aceste specificații, rucsacul Perfecto X este făcut din poliester Oxford rezistent la apă, zgârieturi și pete, are port de încărcare USB, și este făcut din materiale de calitate, ceea ce înseamnă că nu trebuie să îl schimbați prea curând. Poate fi un rucsac de încredere pentru folosirea zilnică și prezinte buzunare cu fermoare discrete care va vor ține lucrurile în siguranță în timpul călătoriilor cu metroul sau autobuzul aglomerat când alți rucsaci sunt pradă sigură pentru hoți.