Pathrato 17.3" - Rucsac Pentru Laptop Cu Extra Volum

Pathrato 17.3" - Rucsac Pentru Laptop Cu Extra Volum

Pathrato 17.3" - Rucsac Pentru Laptop Cu Extra Volum

Unii profesioniști au nevoie de un laptop mai mare. În același timp, mulți dintre noi avem nevoie de extra spațiu în rucsacurile noastre, indiferent dacă este vorba despre o zi obișnuită la birou sau o călătorie de afaceri. Dacă mereu sunteți puși în situația de a înghesui lucruri în rucsac sau chiar de a le lasă acasă, aveți nevoie de un upgrade.

Iar acel upgrade trebuie să fie rucsacul Pathrato 17.3 de la Mark Ryden România. După cum zice și numele, este un rucsac care poate acomoda cu ușurință un laptop de 17.3”, dar în același timp are și extra compartimente pentru o mulțime de lucruri. Excursiile, călătoriile de afaceri și deplasările la birou vor fi mult mai comode și sigure cu acest nou produs pe care vi-l punem la dispoziție. Vă invităm să aflați mai multe despre Pathrato 17.3" din specificațiile descrise în următoarele paragrafe.

 Rucsac Pentru Laptop Cu Extra Volum

Trei Compartimente Încăpătoare

Designul rucsacului Pathrato 17.3 prezintă trei compartimente organizate în funcție de natură lucrurilor pe care vreți să le stocați în ele. Așadar, primul compartiment, cel de lângă spate, este pentru electronice. Acesta poate acomoda laptopul, tabletă, documente dar și accesorii precum o tastatură portabilă. Compartimentul din mijloc este conceput pentru haine și obiectele de toaletă, fiind dispus cu buzunare de plasă care ajută atât la organizarea conținutului cât și la menținerea hainelor nesifonate. Iar cel de-al treilea compartiment, este unul pentru lucrurile mărunte, de care aveți nevoie rapid în timpul călătoriei. În plus, rucsacul mai prezintă un buzunar mic pe față acestuia pentru lucruri mărunte precum ochelari, cartele de acces sau bilete de călătorie.

Cele trei compartimente principale prezintă moduri de deschidere diferite. Cel pentru electronice se deschide total pe marginile laterale și cel superior precum o servietă, compartimentul pentru haine se deschide precum o valiză, iar cel pentru lucruri mici are o deschidere superioară cu access rapid.

 

Un Rucsac Pentru Vreme Ploioasă

Atunci când faceți naveta sau sunteți pe străzile unui oraș străin și vă surprinde o ploaie torențială, cea mai mare grijă este siguranța electronicelor și ferirea hainelor de umezeală. Din fericire, rucsacul Pathrato 17.3 este rezistent la ploaie. Atât materialul de poliester cât și închiderea ermetică a fermoarelor va ține apa departe de conținutul rucsacului. Acest material este și unul rezistent la pete și care se usucă rapid.

 

Sistem De Prindere Și Confort

Pentru că în cazul Pathrato 17,3 de la Mark Ryder România vorbim despre un rucsac cu volum mare un care puteți căra o mulțime de lucruri, un aspect important este și sistemul de curele. Atât curelele cât și designul zonei care intră în contact cu spatele sunt gândite în așa fel încât să împartă greutatea rucsacului pe tot spatele și egal pe umeri. Aceeași greutate cărată într-un rucsac obișnuit va părea mult mai grea în comparație cu situația în care o cărați cu rucsacul Pathrato 1.,3.

Dat fiind faptul că acest rucsac poate deveni mai greu decât unul obișnuit, protecția împotriva transpirației trebuie să fie și ea luată în calcul. Din fericire, designul suprafeței care vine în contact cu spatele și buretele din care este făcut permit o bună circulație a aerului, ferindu-vă de pete nedorite pe haine.

Alte specificații ale rucsacului sunt portul USB care vă poate încarcă gadgeturile în timp ce va deplasați, mânerul lateral care transformă acest rucsac într-o servietă cu bun gust, dar și designul colțuros și masculin, care ii dau un aer serios și profesionist.

Indiferent că îl alegeți pentru excursii, călătorii de afaceri sau doar pentru naveta la birou sau cursuri, rucsacul Pathrato 17.3 oferit de Mark Ryden România vă permite să transportați un volum mare de lucruri într-un mod confortabil și sigur.