Back to School Cu Compacto Pro: Rucsacul ideal pentru studenți

Back to School Cu Compacto Pro: Rucsacul ideal pentru studenți

Back to School Cu Compacto Pro: Rucsacul ideal pentru studenți

 

Nici nu simțim cum trece vara și reîncep cursurile. Indiferent dacă ești încă în liceu sau dacă ești student, trebuie să treci prin perioada cumpărăturilor înaintea începerii noului an de studiu. Pe lângă haine, încălțăminte, rechizite și gadgeturi de care ai nevoie pentru învățătură, trebuie să te gândești și la un rucsac nou, unul care să se preteze cu vremurile moderne, care să ofere atât confort cât și siguranță, dar în același timp să se potrivească stilului tău personal. Mark Ryden România are soluția ideală. Îți recomandăm rucsacul Compacto Pro, iar mai jos vei găși argumentele pentru care acesta este alegerea perfectă.

back to school studenti

Compartimentare

Cel mai probabil, laptopul îți va fi cel mai de preț prieten în noul an de studiu, așa că rucsacul pe care îl alegi trebuie să fie creat în așa fel încât să fie prietenos cu acest gadget. Dar pe lângă compartimentul special pentru laptop, e necesar și de spațiu pentru cărți, tabletă, căști și toate celelalte lucruri de care ai nevoie într-o zi de cursuri.

Compacto Pro vine cu astfel de compartimentare, cu buzunare de plasă pentru o bună organizare a lucrurilor și cu compartimente atât pentru laptop cât și pentru tabletă. Sistemul de deschidere este unul care permite accesul atât în poziție verticală cât și în poziție orizontală, asemenea unei serviete.

În plus, pentru lucrurile mărunte de care aveți nevoie în mod rapid, rucsacul vine cu un buzunar exterior destul de încăpător, în care puteți căra inclusiv sticla de apă sau pachetul de mâncare.

rucsac studenti back to school

Siguranță și Securitate

Chiar și lucrurile unui student sunt ținte pentru hoți. De aceea trebuie să considerați un rucsac care vine cu elemente de securitate. Rucsacul Compacto Pro are fermoare ascunse care nu pot fi deschise fără că proprietarul să fie alertat.

În plus, materialul de poliester impermeabil asigură că nici un strop de apă nu va ajunge la cărțile și electronicele din interior.

 

Durabilitate și Confort

Un rucsac pentru școală sau facultate trebuie să fie durabil. Asta pentru că este folosit în fiecare zi pe tot parcursul anului de studiu. În plus, de ce ați vrea să cheltuiți bani pe un alt rucsac în fiecare an. Compact Pro este un rucsac care va poate trece prin toți anii de studiu, chiar dacă sunteți la facultatea de medicină. Materialul de calitate și cusăturile rezistente vor ține rucsacul în stare perfectă și arătând ca nou un timp îndelungat, fiind rezistent la pete și abraziune.

Când vine vorba de confort, diferența între rucsacul Compacto Pro și unul obișnuit este dată de designul interior și de sistemul de curele, care face ca greutatea lui să fie împărțită pe tot spatele. Astfel el este mai ușor de cărat pentru că nu atârnă pe umeri și nu pune presiune pe zona lombară.

 rucsac compacto pro back to school

Design și Stil

Dacă te pregătești pentru un succes academic și profesional, trebuie să arăți ca atare. De aceea ai nevoie de un rucsac modern și cu un design plăcut, dar care în același timp să arate puțin profi, fără a fi prea formal.

Colțurile rotunjite și designul minimalist al modelului Compacto Pro este perfect pentru imaginea de student modern și de succes. Știm că negrul se asortează cu orice, așa că acest rucsac se poate purta cu orice ținută, atât în anotimpul rece cât și în cel cald.

Așadar, e timpul să renunțați la ghiozdanele clasice din târg, în care lucrurile stau ca un sac, care se rup după un semestru și care arată copilăresc. Adaptați-va la stilul modern și profesionist al rucsacurilor antifurt, durabile și rezistente la ploaie cu modelul Compacto Pro de la Mark Ryden România.

rucsac compacto pro